Voor een Organisatie Ouderenzorg de gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar een Coördineerde Verpleegkundige niveau 4 voor de nachtdiensten. In deze functie schakelen zorgmedewerkers jouw hulp in voor deskundig advies, overleg en bij calamiteiten. Je stelt ze op de hoogte van de actuele zorgvragen, bijzonderheden en andere relevante informatie van de bewoners. Hiernaast coach je collega’s in moeilijke situaties. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en draait verantwoordelijke verpleegkundige diensten in de nachten, waarin je nauw contact hebt (via rapportages in de elektronische dossiers) met de praktijkverpleegkundigen die overdag aanwezig zijn. Een afwisselende en uitdagende functie in de nachtelijke uren, waarin je een mooie bijdrage levert aan de kwaliteit van wonen, zorg en welzijn van de bewoners.

Takenpakket:

In de functie van coördinerende verpleegkundige schakelen zorgmedewerkers jouw hulp in voor deskundig advies, overleg en bij calamiteiten. Je stelt ze op de hoogte van de actuele zorgvragen, bijzonderheden en andere relevante informatie van de bewoners. Hiernaast coach je collega’s in moeilijke situaties. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en draait verantwoordelijke verpleegkundige diensten in de nachten, waarin je nauw contact hebt (via rapportages in de elektronische dossiers) met de praktijkverpleegkundigen die overdag aanwezig zijn. Een afwisselende en uitdagende functie in de nachtelijke uren, waarin je een mooie bijdrage levert aan de kwaliteit van wonen, zorg en welzijn van de bewoners.

Profiel:

Wat bieden wij:

We bieden een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Pak je kans en stuur je CV

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? We zien je reactie graag tegemoet! Je mag je CV insturen via onze website of rechtstreeks via r.curre@donbv.nl

Een motivatiebrief erbij doet het altijd goed!

Voor meer informatie bel gerust naar: 0485 51 2251 en vraag naar Reno Curré