don healthcare

Bereikbaar

7 dagen per week

Locatie

Nederland - Spanje

Bel ons

+31 (0)485 512 251

Over Ons

“Ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie van flexibel personeel”

don healthcare – support is onderdeel van don uitzendgroep in Cuijk. Wij zijn een gerenommeerd uitzend- en detacheringsbureau dat zich specialiseert in uitgebreide werving en selectie voor flexibele banen in de zorg. En met succes! Wij zijn een fullservice partner voor onze (inter) nationale opdrachtgevers.

Het team van don healthcare - support

Christa van den Bogaard

Christa van den Bogaard

Algemeen directeur

Oprichter van don uitzendgroep waar don healthcare - support onderdeel van is.

Christa van den Bogaard

Christa van den Bogaard is algemeen directeur en oprichter van don uitzendgroep waar don healthcare – support onderdeel van is. Met ruim 20 jaar ervaring in het werven van internationaal personeel voor zowel de Nederlandse als Duitse uitzendmarkt – voornamelijk in de technische branche – breidt het bedrijf in 2020 haar activiteiten uit in de zorgsector. Christa voelt de behoefte in de markt feilloos aan en speelt hier direct op in. De uitbreiding met de don healthcare-tak is dan ook een logische stap.

“Wij zijn altijd op zoek naar personeel met specifieke vakkennis. Als we dat in Nederland niet kunnen vinden gaan onze recruiters internationaal op zoek. Bij ons staat kwaliteit van mensen altijd bovenaan.”

“Ons bedrijf is voortdurend in beweging. We spelen in op de behoefte in de markt. don healthcare - support is hier een uitstekend voorbeeld van.”
Angelique Rietveld

Angelique Rietveld

Commercieel directeur

Angelique woont sinds twaalf jaar in Spanje. Zij kent de Spaanse cultuur en gebruiken als geen ander.

Angelique Rietveld

Angelique Rietveld is commercieel directeur bij don healthcare – support. Angelique woont sinds twaalf jaar in Spanje. Zij kent de Spaanse cultuur en gebruiken als geen ander en was betrokken bij de oprichting van don dutch language college. Met haar uitgebreide netwerk is Angelique verantwoordelijk voor de werving- en selectie van Spaans en ander internationaal zorgpersoneel.

“Mijn doel is om Spaanse verpleegkundigen te helpen hun droom – om in het buitenland aan de slag te gaan – te verwezenlijken. Het opzetten van nieuwe ondernemingen zit in mijn bloed en deze kennis zet ik nu in om don healthcare een vliegende start te geven.”

“In Spanje zit een enorm potentieel aan gedreven en vakkundig zorgpersoneel dat staat te popelen om in Nederland aan de slag te gaan”
Maik Beikes

Maik Beikes

Operationeel Manager

Met zijn ervaring en kwaliteiten is Maik eindverantwoordelijk voor operationele en commerciële zaken in Nederland.

Maik Beikes

Maik Beikes is operationeel manager bij don healthcare–support en haar moederbedrijf don uitzendgroep. Maik is nauw betrokken geweest bij de geboorte van don healthcare– support en hiermee nog altijd actief verbonden. Met zijn ervaring en kwaliteiten is Maik eindverantwoordelijk voor operationele en commerciële zaken in Nederland.

“Mijn streven is om don healthcare–support te profileren als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers in de zorg. Ons team van relatiebeheerders wordt met dit oogpunt dan ook zorgvuldig geselecteerd. Samen met hen is de doelstelling om ons als betrouwbare en betrokken partner te profileren en niet enkel als een leverancier! Wij zullen u daarom ook niet alleen proberen te helpen aan de juiste medewerkers, maar waar nodig ook een adviserende rol voor u invullen.
Aandacht voor onze opdrachtgevers en medewerkers is prioriteit in onze branche om samen efficiënt en constructief te kunnen ondernemen. Ons team is hierbij de sleutel om dit te bewerkstelligen, en daar zet ik mij dan ook volledig voor in.”

“Aandacht voor onze opdrachtgevers en medewerkers is prioriteit in onze branche om samen efficiënt en constructief te kunnen ondernemen.”

Contact opnemen

  Naam

  Email

  Telefoon

  Onderwerp

  Upload CV

  Bericht (optioneel)

  Adresgegevens

  don healthcare – support
  De Hork 22
  5431 NS Cuijk
  Nederland

  +31 (0)485-512 251

  don healthcare – support is een onderdeel van don uitzendgroep.

  don healthcare – support is aangesloten bij NBBU.

  Copyright ©2020 don uitzendgroep. All Rights Reserved