don healthcare

Bereikbaar

7 dagen per week

Locatie

Nederland - Spanje

Bel ons

+31 (0)485 512 251

Taalopleiding

“Wij selecteren op basis van kwaliteit. En maken de perfecte match tussen zorgorganisatie en jou!”

don healthcare – support heeft een eigen opleidingsinstituut in Spanje waar internationaal zorgpersoneel een intensieve Nederlandse taalopleiding volgt. De opleiding wordt afgesloten met een Staatsexamen. Het personeel kan daarna op onze eigen arbeidsmarkt direct worden ingezet.

don dutch language college

Op het don dutch language college wordt Spaans en internationaal zorgpersoneel in twaalf weken klaargestoomd voor een baan in de Nederlandse ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Een intensief traject waarin de Nederlandse taal en alles over onze cultuur centraal staan. Doel is om het zorgpersoneel naadloos te laten instromen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

In Nederland krijgt iedereen een coach toegewezen die een jaar lang aanspreekpunt blijft voor het zorgpersoneel. De coach ondersteunt bij de praktische zaken die te maken hebben met het vestigen in een nieuw land, maar ook bij werkgerelateerde uitdagingen.

Zijn wij op zoek naar jou?

Uiteraard gaat aan de deelname aan dit programma een selectie & match procedure vooraf. Er wordt beoordeeld of jij over de juiste papieren beschikt en gemotiveerd bent om op de Nederlandse arbeidsmarkt jouw competenties in te zetten. Daarnaast wordt op basis van jouw competenties en specialisaties gekeken bij welke zorgorganisatie jij aan de slag gaat!

Interesse in deze taalopleiding?

  Naam

  Email

  Telefoon

  Onderwerp

  Upload CV

  Bericht (optioneel)

  Adresgegevens

  don healthcare – support
  De Hork 22
  5431 NS Cuijk
  Nederland

  +31 (0)485-512 251

  don healthcare – support is een onderdeel van don uitzendgroep.

  don healthcare – support is aangesloten bij NBBU.

  Copyright ©2020 don uitzendgroep. All Rights Reserved