don Healthcare werkt met en voor zorginstellingen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen die kampen met personeelstekorten. We putten daarbij uit onze poule van zorgpersoneel om de perfecte match te maken tussen uw organisatie en onze mensen. We springen flexibel in op de vraag en stellen ons tot doel u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze organisatie is aangesloten bij de NBBU. De brancheorganisatie van professionele intermediairs op de uitzendmarkt. Wij garanderen hiermee kwaliteit en zekerheid voor onze opdrachtgevers. In verband met de groei van don Healthcare zijn op zoek naar een accountmanager die graag met ons meegroeit. Het is een pré als je affiniteit hebt met de zorgsector.

Het takenpakket:

Als accountmanager ben je ondernemer, coach, verkoper, planner en personeelsmanager in één. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële nieuwe relaties, met als doel groei te realiseren in je eigen marktsector zorg.
Je ben intermediair tussen opdrachtgever en uitzendkracht en gaat voor de match tussen deze partijen. Spreekt je dit aan, dan komen wij graag met jou in contact.

Jouw Profiel:

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en een enthousiast team waarmee je prettig kunt samenwerken.
Pas jij in dit profiel en heb je interesse, stuur dan je sollicitatie met CV naar : n.janssen@donbv.nl
Heb je vragen  over deze vacature, dan mag je ook  bellen naar Natasja Janssen via 0485-512251. Een sollicitatiebrief schrijven (met cv) mag ook:

Ons adres: don Healthcare – De Hork 22 -5431 NS Cuijk.